Het UMCG ontwikkelt een nieuw voedingsconcept voor patiënten dat wordt toegepast in het hele UMCG. Een divers en voedzaam dieet, afgestemd op de behoeften van de patiënt draagt bij aan het herstel. Om het nieuwe voedingsconcept te kunnen waarmaken worden er nieuwe decentrale keukens gebouwd. Lees meer over Onderweg naar... de nieuwe keuken in Beatrixoord
Op 10 oktober 2023 vond de tweede proeverij plaats. Ditmaal werd de proeverij georganiseerd op locatie Beatrixoord in Haren. Lees meer over Proeverij in Beatrixoord
We streven naar circulariteit, waarbij ingezet wordt op zo weinig mogelijk afval en zoveel mogelijk hergebruik van materialen, producten en ruimte. Lees meer over Hergebruik afwasstraat restaurant De Brug
In het kader van het project Nieuw Voedingsconcept Patiënten worden nieuwe satellietkeukens gebouwd in het UMCG. Ten behoeve van de aanschaf van de nieuwe inrichting van de keukens werd een Europese aanbesteding uitgezet. De opdracht is gegund aan de firma Van Gestel Grootkeukentechniek uit Zwolle. Lees meer over Aanbesteding inrichting keukens afgerond
In de afgelopen periode is er door de projectgroep Menukeuze en Assortiment in het kader van het Nieuw Voedingsconcept patiënten gewerkt aan de kaders en inrichting van een 5-wekelijkse menucyclus voor onze patiënten in het Centrum voor Revalidatie en het Universitair Medisch Centrum Psychiatrie. Lees meer over Proeverij nieuwe gerechten
Nieuws UMCG van de toekomst Vernieuwingen Werk in uitvoering Over UMCG Bouwt
Blijf op de hoogte
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.